A.Verbiest voorziet in de handel van alle vis en visbereidingen aan zowel particuliere als professionele klanten. Zij biedt hierbij een constant hoogwaardig totaalpakket aan.

Dagverse vis, mosselen en andere schaal- en schelpdieren, ambachtelijke gerookte visdelicatessen tot volledig opgemaakte visschotels. Het assortiment is ruim en kwalitatief.

Vishandel A.Verbiest biedt een uitgebreid assortiment vis en visspecialiteiten aan.

Ons jong team staat dagelijks met met de nodige kennis en vakmanschap klaar om u verse vis van topkwaliteit te voorzien.

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment met de overheerlijkste visgerechten. Wenst u volledige vissen, of liever moten of filets? Wij staan steeds klaar om uw viswensen te fileren, te portioneren en te verpakken.

Tevens vindt u in onze winkel een groot assortiment aan afgewerkte recepten en op vraag zelfs sushi en andere delicatessen. En natuurlijk niet te vergeten ons grote assortiment met verse vis en diverse schaal en schelpdieren.

 
 

 

 
 

Wij leveren steeds topkwaliteit visproducten aan diverse restaurants en horecazaken in de regio. 

De logistieke afwerking wordt samen met de klant bepaald waarbij de service voorop staat. Om dit te verzorgen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van eigen transportmiddelen. Een betrouwbare en correcte levering is een onderdeel van onze werkwijze. Sinds kort is het zelfs mogelijk om online uw bestelling door te geven via onze website.

Bent u eigenaar van een restaurant en wilt ook u gebruik maken van onze topkwaliteit visprodukten dan kunt u steeds contact met ons opnemen voor verdere toelichting.

 

 
 
 
     
   
   

A. Verbiest is al meer dan 50 jaar gekend voor zijn Mosselen ! Wij leveren steeds dagverse kwaliteitsmosselen om van uw etentje of mosselfeest een succes te maken.

Op vraag kunnen wij u ook een koelwagen, mosselpotten, vuurtjes, mosselgroenten, verse frieten en andere aanleveren.

 
   
       
   
 
 
  in de kijker
 
  fototheek
 
  viskalender
 
   
 
 
Dagdagelijkse aanlevering van verse vis... gegarandeerde kwaliteit en smaak
  A.Verbiest staat voor klantgerichte service en een vriendelijke bediening
   
 
   
 
 
a.verbiest@hotmail.be
   
adres en info
 
  © 2011 A. Verbiest