Prettige feestdagen!  
De eindejaarsfeesten zijn er bijna, hiervoor hebben wij in de winkel een suggestiekaart staan. Kom er snel bij om uw bestelling op tijd te plaatsen. Opgelet ons email adres is a.verbiest@hotmail.be! Hierbij ook verkrijgbaar per mail!  
meer weten ...  
 
     
 

 

 
 

Al sinds 1935 staat A.Verbiest bekend als een vishandel die kwaliteit en versheid hoog in het vaandel draagt. Wij zijn een visleverancier die door de generaties heen de tradities en waarden van de handel in verse vis verderzet en haar kennis en service tot uw dienst stelt.

Al vier generaties staat A.Verbiest garant voor dagdagelijkse aanlevering van verse vis. Als vishandel zijn wij tot ver buiten de regio bekend en erkend als leverancier van de beste kwaliteit Zeeuwse mosselen.

We zijn tegelijk groothandelaar, kleinhandelaar als traiteur in alle soorten vis en zeedieren. Gespecialiseerd in mosselen, grookte producten, verse en diepgevroren producten bieden wij u de beste service/kwalieit.

Wij heten U van harte welkom op onze site ...

 
 
 
     
   
   

A. Verbiest is al meer dan 50 jaar gekend voor zijn Mosselen ! Wij leveren steeds dagverse kwaliteitsmosselen om van uw etentje of mosselfeest een succes te maken.

Op vraag kunnen wij u ook een koelwagen, mosselpotten, vuurtjes, mosselgroenten, verse frieten en andere aanleveren.

 
   
       
   
 
 
  in de kijker
 
  fototheek
 
  viskalender
 
   
 
 
Dagdagelijkse aanlevering van verse vis... gegarandeerde kwaliteit en smaak
  A.Verbiest staat voor klantgerichte service en een vriendelijke bediening
   
 
   
 
 
a.verbiest@hotmail.be
   
adres en info
 
  © 2011 A. Verbiest