Vishandel A.Verbiest bestaat sinds 1935. De stichter Alida Verbiest richtte de zaak oorspronkelijk op aan de kust. Tijdens WOII verhuisde hij de zaak vervolgens naar Brussel.

Oorspronkelijk was het een gewone viswinkel. Onder Vandevoorde René, de zoon van Alida Verbiest, is de vishandel in de loop der jaren ‘60-‘70 uitgegroeid tot een succesvolle groothandel.

René Vandevoorde, alias t’krevetje, ging ‘crevetten’ leveren met zijn trotinet sinds hij 12 jaar was. Met zijn kennis en passie voor vis heeft de zaak echt laten openbloeien, en heeft hij de focus gelegd op de handel in mosselen!

Sinds de oprichting zijn mosselen dé specialiteit geweest van A.Verbiest. Door steeds de kwaliteit voorop te stellen heeft de zaak door de generaties heen naam gemaakt en staat het heden nog bekend voor zijn dagverse aanvoer van vis en mosselen.

De zaak is jaar en dag te Schaerbeek gevestigd geweest. In 2010 werd deze verhuisd naar de rand van Brussel...

Begin 2012 werd een fusie voltrokken tussen Alida Verbiest en Verbiest-Storm. Klik hier voor het fusiedocument

 

 
 

 

 
 

Na vele jaren in centrum Brussel te zijn gevestigd verhuisde A.Verbiest in 2010 naar Grimbergen, in de rand van de stad. Hier heeft de 4de generatie de fakkel overgenomen en zet ze met eenzelfde passie het levenswerk van haar familie verder.

Een jong en dynamisch team met staat vandaag voor een innoverende en dynamische aanpak van de zaak. Zo werd recent de winkel die sinds 2004 zelfstandig verhuisd en opgenomen onder de vleugels van de groothandel. Zo is A.Verbiest opnieuw een zaak op eenzelfde adres als één grote familie herrenigd met als doel de service en kwaliteit voor de klanten nog te verbeteren.

Kortom, A.Verbiest kent een grote geschiedenis en een mooie toekomst...

 
 
 
     
   
   

A. Verbiest is al meer dan 50 jaar gekend voor zijn Mosselen ! Wij leveren steeds dagverse kwaliteitsmosselen om van uw etentje of mosselfeest een succes te maken.

Op vraag kunnen wij u ook een koelwagen, mosselpotten, vuurtjes, mosselgroenten, verse frieten en andere aanleveren.

 
   
       
   
 
 
  in de kijker
 
  fototheek
 
  viskalender
 
   
 
 
Dagdagelijkse aanlevering van verse vis... gegarandeerde kwaliteit en smaak
  A.Verbiest staat voor klantgerichte service en een vriendelijke bediening
   
 
   
 
 
a.verbiest@hotmail.be
   
adres en info
 
  © 2011 A. Verbiest