Bedrijfscatering, homecooking of verse vis op uw familiefeest?

Sublieme catering van A.Verbiest

Op locatie

Samen met ons dochterbedrijf C-Food trekken we er bij A.Verbiest regelmatig op uit om u te verwennen met bedrijfscatering, homecooking of catering op uw feest.

Til uw bedrijfsevenement naar een hoger niveau

Organiseert u een bedrijfsfeestje of wilt u culinair hoogstaande catering voorzien tijdens een belangrijke meeting? We bundelen onze knowhow met die van C-Food en schotelen uw collega’s of klanten heerlijk verfijnde gerechten voor die passen binnen uw budget.

Waar we bij A.Verbiest en C-Food prat op gaan:

  • seizoensproducten
  • originele gerechten
  • dagverse producten
  • verrassende smaken
  • op maat van uw bedrijf

Een etentje bij u thuis met professionele chefs

Uw vrienden of familie verrassen met een culinaire ontdekkingstocht bij u thuis? Onze chefs nemen met plezier het culinaire werk van u over. In overleg met u kiezen ze de ingrediënten en toveren ze bij u thuis een spectaculair menu op tafel.

Geen inspiratie voor een menu? Onze chefs barsten van de ideeën en verrassen u graag met hun culinaire kookkunsten, van hapjes tot dessert. Net als bij de bedrijfscatering kiezen we bij de homecooking steeds voor dagverse ingrediënten en creëren we frisse, verrassende en originele gerechten volgens uw wensen.

Op locatie

Piekfijne catering op uw feest

Een evenement onder vrienden, familie of buren in gedachten bij u thuis? Laat de gehele catering over aan onze specialisten! Wij zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring meemaken met trendy, moderne en verse bereidingen. Het menu wordt afgesteld op uw maat en in samenspraak met de chef en u heeft de keuze tussen vis, vlees en gevogelte.

Alles is mogelijk. Catering bij u thuis of op een door u gekozen locatie. Een piekfijne walking dinner of een culinaire avond met een tot in de puntjes gedekte tafel. We respecteren steeds uw vooropgestelde budget en zorgen voor een optimale invulling.

Naast bedrijfscatering, homecooking en catering op uw feest, organiseren we met C-Food ook eigen evenementen. Hét moment om duurzame, vergeten vissoorten en verrassende visbereidingen te degusteren.

Uw vrienden, familie of collega’s verwennen?

Of u nu op zoek bent naar sublieme bedrijfscatering, homecooking of catering op uw feest om uw vingers bij af te likken, A.Verbiest levert telkens een top service.

Bel ons even op als u meer informatie wenst