Kom bij A.Verbiest vergeten vis proeven
Tijdens onze gastronomische weekends
Samen met ons dochterbedrijf C-Food nodigen we particulieren en professionelen uit de horeca uit voor gastronomische weekends bij ons in de vishandel. Tijdens zo’n weekend kunt u duurzame, vergeten vis proeven en de uitmuntende kookkunsten van onze chef ontdekken. Zijn culinair verleden bij Viki Geunes in combinatie met zijn huidige job als chef bij Sergio Herman en Nick Bril in The Jane stellen hem in staat u te verrassen met bijzondere visbereidingen en andere nieuwe creaties met de meest verse ingrediënten.
Proefde u deze vergeten vissoorten al?
- bot
- schar
- wijting
- steenbolk
- tongschar
- rode poon
Op onze tapasavonden met oesterbar
Om de werkweek in schoonheid (en gezond) af te sluiten, houden we iedere vrijdag vanaf 17 u een tapasavond bij ons in de vishandel. Klanten kunnen onze producten degusteren, zoals vissoep, vongole, calamares, artisanale kroketten of de verrukkelijke mosselen waar we zo bekend om staan, vergezeld met een bijpassend glaasje wijn of cava.
Degusteert u al graag eens een oester? Dat kan ook iedere vrijdag aan onze oesterbar in onze vishandel.
Of woon een degustatie bij
We laten u niet alleen van duurzame, vergeten vis proeven. Bij A.Verbiest houden we ook regelmatig degustaties waar u zelf uw vis leert bereiden. Onze chefs of visboeren tonen u hoe u diverse seizoensproducten schoonmaakt en fileert en geven tussendoor enkele handige tips en heerlijke recepten.
Laat u verrassen door de zee
Ook wij staan nog steeds versteld van de smaken, texturen en geuren die de producten van de zee te bieden hebben.
Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze evenementen