Bestel een kok aan huis

En geniet van een culinair hoogstaand diner bij u thuis

Kok aan huis

Rustig dineren met vrienden en familie, wie houdt er niet van? Met onze kok aan huis service kunt u zelf plaatsnemen aan tafel en uw gasten het hele etentje vergezellen. De chefs van A.Verbiest en C-Food nemen het koken met plezier van u over en creëren een culinair hoogstaand menu. Een combinatie van luxueuze gastronomie en de persoonlijke, gezellige sfeer van bij u thuis.

Tijdens een eerste gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen, wat er allemaal mogelijk is met de aanwezige keukeninfrastructuur en wat er nog nodig is van keukenuitrusting. Op basis van wat u zelf voor uw rekening wilt nemen en wat tot onze kok aan huis service behoort, stellen we een maatwerk offerte op. Alles is mogelijk, de uiteindelijke kostprijs hangt af van de gekozen locatie (zowel binnen als buiten is mogelijk), het menu en de bereiding ervan, eventuele decoratie, het aantal gasten (minstens 7) en het vereiste aantal chefs.

De voordelen van een kok aan huis

Wat u zoal van ons mag verwachten:

  • U kunt zo lang tafelen als u wenst
  • Verse ingrediënten van het seizoen
  • Origineel menu volgens uw wensen
  • Wij kopen de ingrediënten voor u aan
  • Onze chefs zorgen voor de bediening
  • We dekken uw tafel en ruimen ze af
  • Wij voorzien servies, bestek, wijnen,…

U kunt er ook voor kiezen u volledig te laten verrassen door onze chefs. We gaan steeds op zoek naar vernieuwende gerechten en bezorgen u een culinaire ontdekkingstocht, van hapjes tot dessert. We kiezen steeds voor seizoensgebonden, dagverse ingrediënten en creëren een uniek menu dat binnen uw budget en wensen past.

Een visavond bij u thuis zonder keukenstress?

Met onze kok aan huis service kunt u het hele etentje bij uw gasten doorbrengen en u laten verwennen door onze chefs.

Benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje?

Neem contact met ons op